Felicitări, Dorin Rus ! Premiul I al Festivalului „Ion Petreuş” a ajuns în Bistriţa-Năsăud

Cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului „Ion Petreuş” a fost una în care s-au vărsat lacrimi şi pentru fratele acestuia, Ştefan, trecut în prima zi a festivalului la cele veşnice, fraţii Petreuş cântând de acum împreună în ceruri.
Începând cu anul următor, organizatorii au anunţat că festivalul va purta numele „Fraţii Petreuş”, cei mai îndrăgiţi fraţi ai folclorului românesc ce au adus şlagărele Maramureşului în faţa lumii care şi astăzi le cântă la petreceri, pe cuprinsul întregii ţări.
Festivalul, ce s-a derulat în Piaţa Cetăţii din Baia Mare, a avut în concurs tineri interpreţi din toate zonele ţării, iar în recital, printre invitaţii de seamă, pe Ioan Bocşa, Traian Jurchela, Paul Ananie şi Alexandra Ungureanu.
Festivalul a fost organizat de Consiliul Judeţean Maramureş, prin Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania.
Şi de această dată, judeţul Bistriţa-Năsăud a fost la înălţime câştigând premiul I. În frumosul costum de pe Valea Ţibleşului, Dorin Rus a venit în faţa juriului, prezidat de Elise Stan, din care au făcut parte Ion Bocşa, Angela Buciu şi Marinel Petreuş, cu balada „Mioriţa”, dar şi cu cântecul de nuntă „Mă petrece mândra mea”, fiind însoţit de steagul ceremonial de la Agrieş.” În zi de sărbătoare a Sânzienelor am reprezentat cu mândrie Valea Țibleșului și județul Bistrița Năsăud în Baia Mare la Festivalul concurs "Ion Petreuș" aducând acasa Premiul I. Dragostea de scena e acea dragoste pura si nevinovată care te face sa nu poți renunța niciodată la ea. Mulțumesc organizatorilor şi juriului” a declarat Dorin Rus.
Îl felicităm pentru noua performanţă şi-i dorim mult succes pe mai departe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5