Felicitări! Christiana Puşcaş, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa, o nouă medie de 10 la Evaluarea Naţională!

Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele finale obţinute de elevii de clasa a VIII-a la examenul naţional de Evaluare Naţională. În judeţul nostru, în urma contestaţiilor, un  elev de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa a obţinut media 10, după ce nota de la Limba şi literatura română a urcat de la 9,85 la 10. Felicitări, este o dovadă că absolventul a avut încredere în ceea ce a scris, a ştiut că merita mai mult,  şi-a asumat un astfel de demers, care poate însemna, în alte situaţii, chiar scăderea notei!

Este vorba despre Christiana Puşcaş, unul din cei patru şefi de promoţie de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa. "O felicităm pe Christiana, pentru această medie. Este un copil deosebit, sensibil. A avut rezultate deosebite pe parcursul celor 4 ani, a încheiat cu media 10 fiecare clasă de gimnaziu. A fost olimpică la matematică, dar a făcut parte şi din echipa de fotbal feminin a şcolii care s-a clasat pe locul 2 la etapa judeţeană. E dovada că poţi îmbina munca, relaxarea, dar trebuie continuitate", ne-a declarat prof. Ancuţa Mihaiu, directorul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Bistriţa. 

Christiana va urma cursurile liceale la Colegiul Naţional "Andrei Mureşanu", la specializarea Ştiinţele naturii, gândurile mergând spre profesia de medic.

Succes!

*** 

         Trebuie menţionat faptul că un elev de la Şcoala Gimnazială nr. 2 Lunca Leşului a urcat în ierarhie, după ce a primit nota 9,80 faţă de 9.55 la Limba şi Literatura română, având cum 9,90, adică a doua medie la nivel judeţean.

De o creştere mare de notă la Limba română s-a bucurat şi un elev de la Şcoala Gimnazială Avram Iancu, de la 8.90 la 9.75!

Tuturor elevilor de clasa a VIII-a le transmitem gânduri bune, să fie atenţi la ceea ce îşi doresc pe viitor, ce liceu sau şcoaă profesională vor alege! Oricum sub soare e loc pentru toţi şi fiecare are un drum al lui! 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5