Episcopul Benedict, pe 11 Septembrie, la Corvineşti ! Părintele Vlad Murgoi vă invită la Resfințirea Bisericii

Iubiți credincioși,
Cu aleasă bucurie, pentru toate stradaniile noastre, mai este tare puțin până la evenimentul ce le plinește toate în Hristos și anume Resfințirea Bisericii din 11 Septembrie. Sfințirea Bisericii este în același timp darul oamenilor adus lui Dumnezeu și darul lui Dumnezeu pentru oameni, deoarece aceasta a devenit prin sfințire Casa Preasfintei Treimi, în care se adună creștinii rugători pentru a celebra în iubirea milostivă a Preasfintei Treimi. De aceea, la sfârșitul slujbei de sfințire se cântă: 'Această biserică, Tatăl a zidit-o, Fiul a întărit-o, Duhul Sfânt a înnoit-o, a luminat-o și a sfințit sufletele noastre!'
Prin urmare, o biserică în care se săvârșesc Sfintele Taine ale iubirii eterne a lui Dumnezeu pentru oameni este un semn de binecuvântare asupra comunității credincioșilor și asupra satului în care a fost construită și sfințită aceasta.
Așadar, Vă așteptăm pe toți și pe toate, să aducem mulțumire lui Dumnezeu pentru toate binecuvântarișle aduse comunității noastre slujind împreună cu un sobor de preoți și diaconi Dumnezeiasca Liturghie Arhierească având în mijlocul nostru pe PreaSfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul.
Pr. Vlad Murgoi
Parohia Ortodoxă Corvineşti

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5