Emil Radu Moldovan, un nou mandat de președinte al PSD Bistrița-Năsăud. Cu cine va face echipă în următorii patru ani!

Organizația județeană PSD Bistrița-Năsăud și-a ales, astăzi, noua conducere pentru perioada 2022 - 2026. Nu mai puțin de 373 de delegați au votat în unanimitate echipa de conducere a social-democraților din Bistrița-Năsăud.
În urma conferinței de alegeri, în fruntea organizației PSD Bistrița-Năsăud a fost reales președintele Consiliului Județean - Emil Radu Moldovan. În 2007, în 30 septembrie, Radu Moldovan devenea pentru prima dată lider al social-democraților din județ.

De asemenea, a fost constituit și Biroul Politic Județean al Organizației PSD Bistrița-Năsăud:

• Prim-vicepreședinți: primarul Nicolae Moldovan și deputatul Bogdan Gruia Ivan
• Vicepreședinți: deputatul Vasile Daniel Suciu, vicepreședintele CJ - Camelia Tabără, primarul Vasile Șut, Anamaria Mihaela Ivan, dr. Mihaela Albu, Nicolae Popescu, primarul Paul Dumitru Știr, primarul Nicolae Eugen Bușcoi, primarul Vasile Mihai Vermeșan, senatorul Ioan Deneș, primarul Vasile Borș, Ioan Viorel Ința - OPSD, Paul Vasile Pop - TSD BN, Diana Tomina Corniș - PES Activists și secretarul de stat Monica Săsărman.

De asemenea, în funcția de secretar executiv al PSD Bistrița-Năsăud a fost reales primarul Lechinței, Romeo Florian Daniel. În funcția de trezorier a fost numit Marius Bor, iar noul purtător de cuvânt al Organizației Județene PSD Bistrița-Năsăud a fost desemnat deputatul Vasile Daniel Suciu.

La conferința de alegeri au fost prezenți Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și președinte PSD, domnul Paul Stănescu, vicepreședinte Senat și secretar general al PSD, domnul Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița și președinte PNL Bistrița-Năsăud, Attila Decsei, președintele UDMR Bistrița-Năsăud, Simona Duca, președintele organizației județene de femei ProRomânia, Cătălin Manea, președinte Partida Romilor, Silviu Rus, președintele PER Bistrița-Năsăud și Dumitru Ciobănică, președintele Partidul Verde Bistrița-Năsăud.

Programul de activitate al Organizației Județene PSD Bistrița-Năsăud pentru perioada 2022-2026 urmărește configurarea organizațiilor locale, în special a organizației municipale Bistrița, pentru rundele de alegeri din 2024; configurarea departamentelor de specialitate ale organizației județene PSD Bistrița-Năsăud pentru a deveni un catalizator de personalități și idei de politici publice, la nivelul organizațiilor locale și la nivel județean.
De asemenea, programul de activități vizează susținerea și îmbunătățirea activității organizațiilor PSD, acolo unde rezultatele nu au fost satisfăcătoare și deschiderea tuturor organizațiilor pentru atragerea în rândul lor a mai multor membri și deschiderea organizației față de asociațiile profesionale și sindicale și atragerea membrilor acestora în grupurile de lucru ale departamentelor de specialitate ale partidului.
Pentru perioada 2022-2026 Organizația Județeană PSD Bistrița-Năsăud își propune realizarea unei strategii de comunicare pentru alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale din anul 2024, și, nu în ultimul rând, stabilirea și pregătirea unei echipe de comunicatori și influenceri de stânga la nivel local.

Comentarii

01/10/22 14:32
Iuliu

Motto:
"Banii vorbesc, banii vorbesc
Unii te ridica, altii te lovesc.
Banii nu tac, banii se fac
Totul e in mana lor,
Banii vorbeeeesc."
(Holograf- https://www.youtube.com/watch?v=TZVxxLajNuI)
Referitor la situatia câştigurilor salariale medii nete din România judetul Bistrița-Năsăud se află in coada clasamentului.
Conform datelor pe anul 2021, publicate recent de Institutul National de Statistică (INS), un numar de 36 de județe s-au situat sub media pe economie care a fost de 3416 lei (100%). Cele mai reduse valori ale salariului mediu net au fost consemnate în judetul Teleorman cu 2.579 lei, ( -24,5%) urmat de Bistrița-Năsăud cu 2.644 lei,( -22,6%), Vrancea cu 2.648 lei, (-22,5%), Covasna cu 2.677 lei, (-21,6%) și Harghita cu 2.687 lei, (-21,3% mai puţin decât media pe economie).
Cele mai mari valori ale câştigurilor salariale medii nete lunare pe 2021 s-au înregistrat în Bucureşti (4.755 lei, cu 39,2% peste media pe economie), urmat de judeţele Cluj (4.046 lei, +18,4%), Timiş (3.845 lei, +12,6%), Ilfov (3.489 lei, +2,1%) și Sibiu (3.442 lei, +0,8%). De remarcat că decalajul între maximul și minimul la nivel național s-a majorat de la +77,5% (București față de Harghita) în 2020 până la 84,4% în 2021 (București față de Teleorman).
Situatia nu poate fi pusă pe seama pandemiei de COVID-19 , deoarece si inainte de pandemie Bistrița-Năsăud se afla printre judetele cu cele mai mici salarii din România, alături de Teleorman.
Restul e cancan.

04/10/22 12:19
cititor

Oare numai prezenții de la București sunt domni, după cum se vede din articol? La cină, au mâncat caviar doar ei? Iar, dintre aceștia, Ciolacu nu e domn?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5