Două proiecte de extindere a sistemului de iluminat public la Bistrița! Ce străzi sunt vizate!

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a anunțat că vineri Consiliul Tehnico-Economic a aprobat, în unanimitate, două proiecte privind creșterea eficienței energetice în infrastructura de iluminat public din municipiu, prin extinderea sistemului de iluminat public și instalarea de corpuri de iluminat cu LED.
În primul obiectiv al etapei a doua, străzile care vor beneficia de extinderea iluminatului public sunt: Bela Bartok, Dinu Lipatti, George Enescu, Tiberiu Brediceanu, Ioan Căianu, Cimitirului și Compozitorilor. Pe străzile Ion Vidu și Lempeș vor fi montate corpuri de iluminat stradal cu LED, iar pe străzile Intrarea Turturelelor, Intrarea Cireșului, Aleea Iasomiei, Clopoțeilor, Toporașului, Intrarea Vișinului și Intrarea Castanului se vor monta corpuri de iluminat pietonal cu LED. Valoarea estimativă a investiției este de 4.500.514 lei inclusiv TVA.
În celălalt obiectiv al etapei a doua, se va extinde iluminatul public pe străzile Agronomului și Bistriței, se vor instala corpuri de iluminat stradal cu LED pe strada Tabără, iar pe aleile Plopilor, Ghiocelului și Margaretelor vor fi montate corpuri de iluminat pietonal cu LED. Valoarea estimativă a investiției este de 1.840.947 lei inclusiv TVA.
Proiectantul pentru aceste intervenții este Electro-Ursa Prodcom SRL, iar cele două proiecte avizate favorabil azi în CTE urmează a fi supuse și aprobării plenului Consiliului Local Bistrița, pentru a se putea solicita finanțare printr-un program al Administrației Fondului de Mediu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5