CSM Bistriţa a pierdut, 25-32, cu Dunărea Brăila. Szilvia Szabo, remarcată

CSM Bistriţa a pierdut, scor 25-32,  partida cu HC Dunărea Brăila, ocupanta locului doi în Liga Naţională, în prima etapă a returului de campionat. Cu 12 puncte, rămâne pe locul 9.
La pauză, Bistriţa era condusă la o diferenţă de 4 goluri,14-10, asta după ce a avut nu mai puţin de 4 bare, iar ultimul gol al reprizei a fost marcat cu mult noroc de Brăila. Bistriţa a condus până în minutul 12, când echipa lui Costică Buceschi a egalat la 6, iar apoi au fost doar în urmărire.
Nici în repriza a doua, Bistriţa nu s-a regăsit, reuşind să marcheze doar de 3 ori în primele 10 minute, scorul ajungând la 22-13. Introducerea Szilviei Szabo a schimbat jocul, în bine, marcând 6 goluri, dar echipa noastră nu a mai putut recupera diferenţa, partida încheindu-se cu 32-25.

Pentru echipa noastra au evoluat Ana Maria Măzăreanu, Cristina Sîntămărean,Laura Pristavița (4 goluri), Szilvia Szabo (6), Simina Vezentan, Irina Ivan (2), Marinela Gherman, Oana Cîrstea (3),  Daniela Crap (3), Denisa Dorhoi, Andreea Bărbos, Oana Chiriăa (2), Magdalena Paraschiv (3), Daniela Rațiu (2), Gabriela Preda (1).

A fost şi un duel al antrenorilor, între fostul secund al Naţionalei feminine, Costică Buceschi, şi actualul, Horaţiu Paşca, câștigat, în ambele runde, de primul, asta după ce la Bistrița scorul a fost 26-30.

Următoarea partidă va avea loc joia viitoare, în 26 ianuarie, cu SCM Craiova, pe care le-am învisn, 25-22, în tur, în deplasare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5