CSM Bistriţa face înscrieri pentru grupe de mini-handbal, fete şi băieţi! Vezi cum poţi să-ţi înscrii copilul!

Clubul Sportiv Municipal Bistriţa, în parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv Bistriţa organizează înscrieri în vederea formării grupelor de mini-handbal (9-12 ani) şi handbal (12-15 ani), feminin şi masculin.

Sub deviza „Lăsaţi copiii să se joace (să facă mişcare)... cu plăcere, bucurie şi zâmbetul pe buze", ne dorim să oferim un handbal cu zâmbetul pe buze, deoarece nu trebuie să fii bun ca să începi, ci trebuie să începi ca să fii bun!

CE MOTIVE AM CA SĂ PRACTIC HANDBALUL?

Important e să ne „educăm” copiii să facă mişcare, să aleagă orice fel de sport, indiferent de natura acestuia.Sportul nu înseamnă doar condiţie fizică, cuprinde o multitudine de factori şi comportamente pozitive pentru sănătatea oamenilor, indiferent de vârstă.
De ce să aleg handbalul pentru copilul meu? Din zecile de motive, o să prezentăm pe scurt câteva dintre acestea….
** Vorbim despre un sport colectiv care dezvoltă calităţile  individuale, dar în care forţa echipei se reflectă în munca în echipă.Copiii vor învăţa să identifice un obiectiv comun, învăţând să lucreze în echipă.
**  Handbalul este un sport complex, dar de fiecare dată cei ce practicăm acest sport, ne referim la el ca şi la o mare familie, prin simplu fapt că toţi ne cunoaştem într-o formă sau alta. Ca în toate familiile, handbalul creează legături mai importante decât simpla practică sportivă. Cel ce a împărţit cu tine sudoarea în teren,va face parte din viaţa ta întotdeauna…
** În orice echipă vei întâlni diferiţi antrenori care îţi vor forma copilul într-o manieră exemplară în practica unui sport de viteză, creativitate, emoţie…
**Handbalul  înseamnă disciplină, respect, creativitate…
    Acestea sunt doar câteva motive pentru a alege handbalul, dar am putea adăuga mult mai multe; credem că acestea sunt suficiente pentru a evidenţia că handbalul: DA! este o opţiune pentru ca cei mici să-l practice.


Antrenamentele sunt complet gratuite, şi se vor desfăşura după următorul program: în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Lucian Blaga” (Gen. 5) – luni, marţi, miercuri şi joi: ora 15:00
În sala de sport a Şcolii Gimnaziale Ștefan cel Mare în zilele de luni: 15.30, joi: 15.00, vineri: 14.00.


Pentru înscrieri și detalii la numerele de telefon:
- 0741957720
- 0740156197
- 0740073567

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5