Cinci şoferi prinşi la volan, după ce au consumat alcool

Cinci conducători auto sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, aceştia fiind depistaţi pe şoselele judeţului numai în acest sfârşit de săptămână.

Sâmbătă, poliţiştii din Beclean au depistat pe DC 28, pe raza localităţii Coasta, un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Nimigea de Jos, care conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. La aceeaşi dată, poliţiştii au depistat trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, din comuna Poiana Ilvei, municipiul Bistriţa şi localitatea Baţa, în timp ce conduceau autoturisme pe DJ 172D, DN 17, respectiv pe raza municipiului Bistriţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Totodată, la data de 31 august a.c., în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, poliţiştii au depistat în trafic, pe DN 17D, pe raza comunei Feldru, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Livezile, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5