Casă în flăcări, în Subcetate Bistriţa

Dispeceratul integrat ISU – SAJ a fost informat marţi dimineaţa, la ora 4.35, despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din municipiul Bistriţa, str. Subcetate. Patru echipaje ale pompierilor militari bistriţeni, cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD s-au deplasat de urgenţă la locul evenimentului.
Incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă la nivelul acoperişului unei case de locuit şi a unei bucătării de vară şi ameninţa să se extindă la imobilele învecinate, aflate la o distanţă mai mică de 5 m faţă de zona de manifestare a focarelor. Nu au fost înregistrate victime, paramedicii acordând îngrijiri medicale unei femei care a suferit un atac de panică.
Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite în aproximativ 90 de minute, interval în care s-a reuşit protejarea caselor învecinate. Au ars acoperişul casei şi bucătăria de vară pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp şi au fost afectate casele învecinate (două geamuri termopan sparte şi 0,5 mp acoperiş).
După finalizarea intervenţiei s-a stabilit faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de efectul termic al unui burlan metalic neprotejat faţă de materialele combustibile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5