Camelia Ilişuan este noul director general - preşedinte al CAS BN

Schimbările din instituţiile publice din judeţ continuă. Ultima mişcare a fost făcută la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Bistriţa-Năsăud, acolo unde a fost numită preşedinte-director general, prin ordinul preşedintelui CNAS, ec. Camelia Ilişuan. Aceasta a mai deţinut funcţia şi în perioada septembrie-decembrie 2009.
Deocamdată, Camelia Ilişuan a preluat funcţia cu titlu de interimat, până la organizarea concursului. Fostul director, ec. Szekely Vilhelm, îşi va relua activitatea ca director economic al instituţiei.
„Sunt multe probleme de rezolvat în această perioadă. În primul rând, resursele financiare. Apoi, este în implementare sistemul de prescriere a reţetelor electronice, iar medicii de familie au probleme pentru asigurarea dotărilor. În lucru este şi predarea către ANAF a dosarelor de urmărire a debitelor, iar noi avem peste 8000 de doare de acest fel”, ne-a declarat noul director al CAS BN.
Camelia Ilişuan a fost director economic la Combis, apoi a lucrat în Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud ca auditor superior. De altfel, din această funcţie s-a suspendat pentru a prelua şefia Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate.

Comentarii

12/09/12 16:40
ion

stupida poza!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5