Bucurie mare în familia părintelui din Dumbrăviţa. Mitropolitul Andrei a botezat-o, de Anul Nou, pe micuţa Teodora

foto Vasile Mizgan

Din nou emoţii mari în familia părintelui Ciprian Văidăhăzan din Dumbrăviţa . După ce acum doi ani Mitropolitul Andrei Andreicuţ a botezat-o, tot în Ajun de An Nou, pe micuţa Gabriela, fiica părintelui, un nou îngeraş ce a poposit în casa părintelui, Teodora, a fost încreştinată de Mitropolitul Andrei în biserica din localitate. mulţime de credincioşi au fost alături de bucuria părintelui şi a preotesei Nicoleta, asistând la taina botezului, săvârşită de mitropolit alături de un sobor de preoţi.Dintre cei prezenţi amintim pe Arhidiaconul Claudiu Grama, protopopul Doru Zimveliu, maica stareţă Veronica de la Dobric.
După încreştinarea micuţei, care, iată, a primit un nume românesc, părintele mitropolit a vorbit despre importanţa ducerii mai departe a neamului românesc şi a credinţei acestuia prin fiii noştri, care trebuie crescuţi în credinţă şi dragoste. Apoi, părintele mitropolit a împărţit copiilor dulciuri, iar celor mari iconişe şi cărţi de rugăciune.
Urăm celei care a venit pe lume într-o familie binecuvântată de preot, Teodora, să crească mare, să fie ferită de rele, iar Bunul Dumnezeu să-i dea pe drumul ei doar lumină şi fericire.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5