Astăzi debutează Zilele Şcolii Generale "Avram Iancu" Bistriţa

Comentarii

20/04/11 03:16
Robert Angyalosi

Am fost atat elev cat si profesor in scoala generala numarul 3 ( Avram Iancu). Multumesc pentru toti anii petrecuti atat in banci cat si la catedra. Consider ca este una din scolile cele mai deosebite din cate am intalnit, prin bunul simt promovat si prin atmosfera de cunoastere, calitate si familiara.

cu drag,
r

19/06/10 06:32

am numai amintiri frumoase de acum 20-30 de ani fiind elev la Scoala Gen Nr 3 (acum Avram Iancu).

Nu pot decat sa multumesc din tot sufletul tuturor cadrelor didactice care m-au ajutat sa pun bazele carierei mele profesionale de astazi.

Toata recunostinta mea pt fostul meu invatator, domnul Cheiezan, fostei mele diriginte, doamna profesoara Totir de matematica, si tuturor dascalilor care si-au pus tot sufletul in pregatirea atator generatii de-a lungul anilor. Vreau sa amintesc aici pe domnul profesor Giurgea de limba romana, domana profesoara Rus Ileana de biologie, monsieur Topan de limba franceza, domnul profesor Bucur de limba rusa, domnul profesor Ceuca de geografie, doamna profesoara Cristurean de sport, si multi, multi alti care spre rusinea mea nu reusesc sa imi amintesc cu numele acum.

Dumnezeu sa binecuvanteze Sc Gen Nr 3 !!!

22/05/10 12:07
Nadia Medan (Costea)

Sunt o fosta eleva a Scolii Generala Nr. 3 actuala Avram Iancu , fac parte din generatia 1980-1988 . Imi aduc aminte cu mult drag de anii petrecuti pe bancile acestei scoli , de dragii nostri dascali si de colegii cu care mai tin legatura . Am inceput primii pasi in ale invataturii cu regretata doamna invatatoare Gaurean Raveca ce a zidit temeliile cunoasterii si invataturii cu multa exigenta, ceea ce ne-a servit pe mai departe desi nu intelegem noi prea multe de ce nu faceam orele de sport, muzica, lucru manual ci mult mai multa matematica si limba romana. Mai tarziu am stiut si am apreciat ceea ce ne-a invatat. Multumim din toata inima si Dumnezeu sa va odihneasca in pace doamna invatatoare.
In clasa aV-a am trecut sub ocrotirea doamnei diriginta Stela Cretean(franceza), o persoana foarte apropiata copiilor ,ce ne-a invatat multe,multe lucruri folositoare in viata.
Din lista profesorilor dragi mie nu pot lipsi doamna profesoara Baciu( limba romana), domnul profesor Simionas (matematica) , doamna profesoara Rus Ileana ( biologie) si toti ceilalti profesori de care imi pare tare rau ca nu-mi mai aduc aminte numele dansilor ( e o rusine din partea mea pentru ca ei isi mai aduc aminte de noi chiar si cu nume si locul in care stateam asezati in banci , si suntem atatia).
Pentru toti cei din generatia mea o imbratisare cu mult dor si cu multa dorinta de a ne revedea .Toate cele bune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5