Aproape 100 de familii din Chiraleş, aşteptate să depună cererile de racordare la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale!

Locuitorii din Chiraleş pot depune cererea de racordare la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale, în urma obţinerii de către Delgaz Grid Bistriţa a licenţei de furnizare a gazului în această localitate şi a punerii în funcţiune a reţelei, transmite primarul comunei Lechinţa, ing. Romeo Florian.

Cererile se descarcă de pe siteul Delgaz Grid Bistriţa şi se depun la companie însoţite de copie de pe actul de identitate, extras de carte funciară (nu mai vechi de 30 zile), plan de situaţie, amplasament al imobilului (de la Primărie Lechinţa), plan de încadrare în zonă – extras din PUG (de la Primăria Lechinţa) şi dovada achitării taxei pentru procesarea dosarului (taxa se va achita în baza facturii emise de Delgaz Grid după înregistrarea dosarului).

         Dosarul cu cererea de racordare şi documentele însoţitoare se poate depune direct la sediul Delgaz Grid Bistriţa, str. Drumul Cetăţii nr. 53 sau la sediul Primăriei comunei Lechinţa care ulterior le va transmite la companie.

         Aproximativ 100 de gospodării vor putea fi branşate în  această etapă la reţeaua de gaze naturale. În perioada următoare, Primăria Lechinţa are în vedere un nou proiect de extindere a reţelei de distribuţie, pe str. Primăverii (Păluta).

Investiţia  - aproximativ 2 milioane lei – a fost finanţată din bugetul propriu al Primăriei Lechința. Este un proiect binevenit, dacă ne gândim că, în 1992, oamenii de aici au plătit câte 2 milioane lei pentru a face această reţea. 98 de persoane au dat banii, dar lucrurile au rămas la stadiul unei ţevi. După 30 de ani de aşteptare, gazul va arede la Chiraleş, aducând un plus de confort locuitorilor frumoasei aşezări.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5