Ai între între 6 și 18 ani şi iubeşti dansul popular ? Hai, gratuit, la Palatul Copiilor Bistrița ! Maestrul coregraf Teodor Puşcaş te aşteaptă !

Cercul de Dansuri Populare Românești din cadrul Palatului Copiilor Bistrița face înscrirei pentru cursuri GRATUITE pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani, pentru anul școlar 2022 -2023.
Dansul Popular Românesc este o comoară cultivată din generație în generație, pe care avem datoria să o ocrotim și să o lăsăm moștenire urmașilor noștri.
Mulți dintre noi nu avem oportunitatea de a deprinde dansul popular în mod natural, de aceea există posibilitatea de a fregventa cursuri de dans popular, gratuit, pentru a păstra vie legătura cu tradițiile și identitatea noastră națională.
Prin dans socializăm, comunicăm, ne exprimăm bucuria, ne dezvoltăm armonios fizic și mintal lucrăm în echipă ca mai apoi să devenim mai disciplinați și mai încrezători.
Înscrierile se pot face începând din data de 1 septembrie 2022 la tel. 0744515513, pe facebook privat sau pe whatsapp, precum și la sediul Palatului Copiilor Bistrița, Str.Alexandru Odobescu. Nr.17. Tel. 0263211682.
Maestrul coregraf Teodor Puşcaş vă aşteaptă !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5