1500 de elevi din Sângeorz-Băi, vizitați de polițiștii bistrițeni

sursa: IPJ BN

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale,  Serviciului Criminalistic, Serviciului Resurse Umane, precum și din cadrul Poliției Orașului Sîngeorz-Băi au fost alături de elevii  Liceului Teoretic, ”Solomon Halița” din orașul Sângeorz-Băi.

Cu această ocazie au fost expuse și prezentate autospecialele din dotarea principalelor servicii operative, dar și standuri cu tehnica și aparatura din dotare, folosite în misiuni, expoziție care i-a încântat atât pe elevii din clasele primare și gimnaziale, cât și pe liceeni.

Dornici să cunoască scopul folosirii fiecărui mijloc de autoapărare, respectiv aparatură din dotare, elevii au pus întrebări polițiștilor, manifestând curiozitate față de însemnătatea profesiei de polițist.

Totodată, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, respectiv Serviciului de Resurse Umane au distribuit pliante de promovare a carierei de polițist și materiale preventive, celor 1500 de elevi, cu vârste cuprinse între 6-19 ani, dintre care o mare parte și-a exprimat dorința de a urma această profesie, după absolvirea liceului”, informează Poliţia bistriţeană.

Astăzi, în contextul aniversării celor 195 de ani de atestare documentară a Poliției Române, poliţiştii bistrițeni desfășoară activități de promovare a carierei de polițist și cu caracter preventiv-informativ, în cadrul Colegiului Național ”Petru Rareș”, din orașul Beclean.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5